Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Afvallen met T3 en T4

T3 en T4

Afvallen met T3 en T4

In het kort

T3 en T4 zijn unieke producten welke in specifieke gevallen tot enorm goede resultaten kunnen leiden, terwijl tegelijkertijd alle andere producten op de markt dit niet zouden kunnen bewerkstelligen. Het zorgt voor een verhoogde stofwisseling en is zeer interessant om samen met groeihormonen te gebruiken. Maar T3 gaat veel dieper dan dat; het hormoon, dat door enzymen in de lever van T4 wordt gemaakt, zorgt voor een verhoogd metabolisme. Dit betekent dat alles in het lichaam harder gaat werken, waardoor er ook meer verbranding plaatsvindt. Dit maakt T3 en T4 enorm populair onder de bodybuilders, en wordt het vaak naast een kuur gebruikt. T3 is het uiteindelijk werkende hormoon, T4 daarintegen niet. Het wordt in de schildklier geproduceerd, en zweeft vervolgens vrij door het lichaam, maar doet op zichzelf nog niets. De lever bevat de enzymen die de T4 uiteindelijk omzet naar T3 hormoon. Zo benut je uiteindelijk weer van de effecten van T3. T4 is de veilige variant omdat je je lichaam zelf de kans geeft om het om te zetten. Bij gebruik van T3 beleef je echter een direct effect, onafhankelijk van het omzetten van T4 door je eigen lichaam. Je moet T3 om deze reden wel netjes afbouwen. Het hormoon stimuleert overigens ook het (HGH) groei hormoon, wat het nog interessanter maakt om te gebruiken bij bodybuilding. Om dit effect te versterken wordt vaak HGH en Igf-lr3 in combinatie met T3 en T4 gebruikt.

  • Uitmuntende vetverbranding;
  • snel afbreken van vetreserves;
  • bevorderde energieniveaus;
  • snellere stofwisseling en herstel;
  • verhoogd metabolisme en stimuleert groeihormoon;
  • onderdrukt eetlust.

T3 en T4 werking verder uitgelicht

T3 is een hormoon dat essentieel is voor de groei van het lichaam. T3 en T4 handelen op bijna elke cel in het lichaam, verhoogd de stofwisseling waardoor de eiwitsynthese en regulering van de bot groei toeneemt. Te weinig van deze hormonen kunnen dan ook grote invloed hebben op verschillende functies in het lichaam wat kan leiden tot symptomen van het lichaam met mogelijk nadelige effecten. De schildklier is een vlinder vormige klier gelegen op het voorste deel van de nek onder de adam’s appel. Er zijn twee lobben in het lichaam die elkaar verbinden in het lichaam (bridge) dit is de plek waar het lichaam T3 en Thyroxine produceert. De schildklier werkt niet alleen aan de productie van dit product, de hypofyse speelt ook een rol bij het aanmaken van T3 en T4. De hypofyse is een pinda vormige klier gelegen bij het achterste gedeelte van de hersenen. De hypofyse produceert TSA (thyroid stimulerend hormoon), waarin de schildklier vraagt T3 te produceren en af te scheiden.

Het T3 hormoon is ook bekend als trijodothyronine, is een actieve hormoon wat constant bezig is met het regelen van functies van ons lichaam. Je hebt twee soorten T3 de ene die geen eiwitten in het bloed hecht en de andere is de gene die juist wel eiwitten in het bloed hecht. T3 is een geconverteerde vorm van t4. Afhankelijk produceert de schildklier het hormoon T4 die vervolgens door een enzym deiodinase wordt omgezet via lever naar het hormoon T3.

T4 thyroxine is een hormoon wat wordt aangemaakt door onze schildklier in het lichaam. Het zit in ons bloed maar ook gedeeltelijk opgeslagen in de schildklier. In ons bloed is het meeste Thyroxine gebonden aan de eiwitten (zoalsTGB), een hoeveelheid stroomt rond als vrije T4. T4 is nog niet actief bezig in het lichaam pas als dit word omgezet naar T3. Vaak kiezen mensen voor T4 omdat dit een veiligere variant is. Waarom? Dat zal ik u uitleggen: met T3 is het proces van het omzetten (wat normaal door het lichaam wordt gedaan) van Thyroxine naar T3 niet nodig, omdat het al omgezet is. Hierdoor hoeft het lichaam dit proces niet te ondergaan en hoeft dus niks meer te doen. Daarom wordt er aangeraden altijd afbouwen wanneer u stopt met T3, bij T4 is dit overbodig. U kunt dit dus zien als een zeer veilig middel zonder enige risico. Vaak worden deze middelen samen gebruikt samen met HGH en Igf-lr3 voor een bizar mooi resultaat. De stofwisseling word verhoogd en u vet zou enorm afnemen in dit proces.

Wordt klant bij Anabolenkopen-4u

geniet van onze prettige betaalmethode. U kunt ons gemakkelijk en snel een btc betaling doen. Dit mag via iDEAL / SEPA en wordt duidelijk uitgelegd bij de instructies op onze betaalpagina. Deze vindt u vanzelf, wanneer u bij ons besteld! Lees er alvast meer over op ons blog over bitvavo en bitonic.  of al onze producten zijn origineel en getest op zuiverheid en kwaliteit. Orders vanaf €135,- worden gratis verzonden en wij geven u graag advies wanneer u dit wenst, over zowel de betaalmethodes en/of onze producten. De producten worden discreet verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen. Kijk eens op onze blogs voor meer informatie!

No Comments

Post a Comment