Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Androgel

Androgel

Testosteron Gel (Androgel)

Testosteron Gel (Androgel) is een transdermale testosteron gel die voornamelijk wordt gebruikt bij mannelijke hormonale substitutietherapie (HST) plannen, met name testosteron vervangende therapie (TRT) plannen. In de afgelopen jaren AndroGel is uitgegroeid tot een van de meest populaire vormen van TRT grotendeels te danken aan de wijze van toediening. De individuele wrijft gewoon de crème / gel op hun huid een keer per dag en niets meer. Ongetwijfeld heeft dit veel meer aantrekkingskracht dan het injecteren van testosteron, en terwijl het heeft meer beroep het is niet zo effectief. AndroGel, vergelijkbaar testosteron crèmes of andere transdermale toepassingen zullen werken voor veel mannen, maar sommige mannen zullen injecteerbare testosteron nodig. Injecteerbare of transdermale, het hormoon is hetzelfde.

AndroGel verscheen voor het eerst op de markt in 2000 door middel van Unimed Pharmaceuticals en voor meerdere jaren zou domineren de transdermale TRT markt. Echter, in 2006 generieke transdermale crèmes werden goedgekeurd door de Amerikaanse FDA name door Watson, en dit zou een deuk in de AndroGel markt te zetten. Echter, AndroGel is nog steeds de dominante testosteron crème vandaag.

Testosteron Gel (Androgel) functies & kenmerken

Testosteron Gel (Androgel) is een synthetische versie van het primaire mannelijke androgeen testosteron. Hoewel synthetische is een perfecte replica van de natuurlijk geproduceerde en essentiële hormoon. Het lichaam zal een onderscheidend verschil maken. Officieel AndroGel is geclassificeerd als een hydro-alcoholische transdermale testosteron gel, en zoals testosteron is het ook officieel geclassificeerd als een anabole androgene steroïden.

Toen het eerst uitgebracht, Testosteron Gel (Androgel) kwam in een concentratie van 1% en is verkrijgbaar in 2,5 g en 5g sachets was. Deze formulieren zouden 25 mg en 50 mg testosteron per aanvraag. Dezelfde vormen zijn nog steeds beschikbaar, maar de verbinding is nu ook verkrijgbaar in 1,62% concentratie. Ongeacht de precieze concentratie of dosering sachet, AndroGel® draagt ​​een absorptie van ongeveer 10%. Vanwege de extreem lage absorptiesnelheid zal deze vrij grote doses testosteron eisen dat de individuele behoeften te voldoen. Door de lage absorptie, is dit ook de reden AndroGel is niet begunstigd door te veel prestatieverhogende atleten. Er zijn uitzonderingen; kan worden gebruikt voor de bestrijding natuurlijke testosteron onderdrukking door het gebruik van andere anabole steroïden. Echter, de meeste alle prestatiesporters kiezen voor injecteerbare testosteron wanneer testosteron wordt gebruikt in een directe anabole capaciteit. AndroGel zal doorgaans alleen gebruikt worden in de directe HRT of TRT plannen.

Zoals AndroGel® wordt meestal gebruikt om lage testosteron te behandelen, om de functie en eigenschappen van AndroGel begrijpen van de eerste stap is om lage testosteron begrijpen. In de Verenigde Staten alleen al wordt geschat dat meer dan 20 miljoen mensen lijden aan lage testosteron of een soort van gerelateerde androgeen-deficiëntie. Het hormoon testosteron zelf is essentieel voor ons welzijn en beïnvloedt onze fysiek, seksueel en zelfs mentale functies. Toen onze niveaus vallen, elk van deze gebieden kunnen lijden, en als niveaus laag blijven de negatieve effecten kunnen beginnen met oplopen. Er zijn tal van mogelijke symptomen van een laag testosteron, en terwijl je bloed werk nodig hebt om uw conditie officieel bepalen de symptomen zelf zijn normaal gesproken een zeer goede indicator. De symptomen van een laag testosteron zijn onder meer:

 • Verlies van Libido (kan verwijzen naar een gedeeltelijke of totale verlies)
 • Erectiestoornissen (onvermogen om te behouden of te verkrijgen en erectie)
 • Verlies van spiermassa (ondanks dieet en lichaamsbeweging)
 • Verlies of Strength (ondanks dieet en lichaamsbeweging)
 • Verhoogde Lichaamsvet (ondanks dieet en lichaamsbeweging)
 • Verlies van Geesthelderheid
 • Verminderd vermogen om Focus
 • loomheid
 • Slapeloosheid
 • Prikkelbaarheid
 • verminderde energie
 • Depressie
 • Verzwakt immuunsysteem

In de meeste gevallen zullen de meeste mensen twee symptomen, gewoonlijk een van de seksueel gerelateerde en één uit de lijst weer. Hoewel een van de seksueel verband is een goede indicator is het mogelijk om lage niveaus zonder een van de seksueel gerelateerde symptomen. Als het probleem aanhoudt, zullen de meeste mannen vinden meer symptomen beginnen te vertonen. In feite, in de tijd veel mannen beginnen om elke laatste symptoom te ervaren op de lijst en zien hun kwaliteit van leven sterk afgenomen. De symptomen zelf niet direct levensbedreigend, maar ze ver van wat we kunnen noemen plezierig. Gelukkig, kunnen verbindingen zoals AndroGel volledig het probleem op te lossen; Immers, het is testosteron en het enige dat zal vast laag testosteron testosteron.

Voor de meeste mensen, de symptomen van een laag testosteron kruipen heel langzaam. Hoewel het mogelijk is, zal zelden de symptomen verschijnen sterk tegelijk. Leeftijd is de meest voorkomende reden niveaus beginnen te vallen, en naarmate de maanden en jaren gaan veel mannen raken onbewust gewend aan de lage niveaus. Hun kwaliteit van leven wordt verminderd en ze accepteren het gewoon. Echter, er is geen logische reden voor het aanvaarden van het wanneer AndroGel is zo snel en gemakkelijk beschikbaar zijn. Om het nog erger te maken, heeft een laag testosteron in verband gebracht met een aantal veel meer ernstige aandoeningen. Wanneer genegeerd en liet voortduren gedurende langere tijd, kan lage testosteron helpen bij het bevorderen van veel ernstige aandoeningen, waarvan sommige kunnen levensbedreigend zijn. Wanneer mogen lage testosteron aanhouden is gekoppeld in een gateway zin de volgende voorwaarden:

 • suikerziekte
 • osteoporose
 • Onvruchtbaarheid
 • polyurie
 • Angst
 • Hartziekte
 • Als u lijdt aan een van de symptomen van een laag testosteron, wordt u sterk aangemoedigd om te zoeken naar TRT therapie. De beste plek om te beginnen bij lowtestosterone.com zou zijn waar u al uw vragen beantwoord te vinden, evenals de middelen om uw conditie te verhelpen.

AndroGel®, aangezien het alleen testosteron de werking mogelijkheid om prestatieverbetering gerelateerde kenmerken bevorderen. Dergelijke kenmerken omvatten spierweefsel groei, de toename in kracht en andere verwante eigenschappen. Vanwege de zeer lage absorptie zou grote doses van de verbinding nemen en zeer kostbaar wordt, voordelen zou kunnen verkrijgen. In een prestatievermogen, de enige keer maakt werkelijk zinvol te gebruiken AndroGel® is de bestrijding testosterononderdrukking veroorzaakt door andere anabole steroïden, niet als direct prestatieverbeterende middel. Als u geïnteresseerd bent in het leren over de functies en eigenschappen van testosteron in een verbetering van de prestaties capaciteit zijn, zie een van de injecteerbare testosteron profielen hier bij Steroid.com. De Testosteron Cypionate, Testosteron Enanthate, testosteron propionaat, Testosteron Suspension, Sustanon 250 Omnadren en profielen kunnen al uw vragen beantwoorden. Wanneer we kijken naar dergelijke profielen, vindt u ook deze testosteron verbindingen worden ook regelmatig gebruikt bij HRT en TRT-programma’s.

Effecten van AndroGel

De effecten van Testosteron Gel (Androgel) zijn zeer eenvoudig en zeer eenvoudig. U last heeft van lage testosteron, u begint met behulp van AndroGel en u niet langer last van lage testosteron. Het doet er niet eenvoudiger dan dat. Kijk nog eens naar de lijst van lage testosteron symptomen; als u lijdt aan een van deze symptomen en ze zijn te wijten aan een lage testosteron staat, zal AndroGel veroorzaken die symptomen verdwijnen. U zult grote verbeteringen zien in de kwaliteit van uw leven en al van de volgende zijn meer dan mogelijk:

 • Verbeterde seksuele prestaties
 • Een sterkere Physique
 • Een slankere Physique
 • verhoogde Energie
 • Betere Geestelijke Functie
 • beter Slapen
 • Een sterker immuunsysteem
 • Een verbeterde Disposition
 • Het is niet dat u heeft opgegeven je lichaam iets het is niet bekend zijn met; je lichaam is zeer vertrouwd met testosteron. De reden dat deze verbeteringen worden genoteerd is omdat je je testosterongehalte terug hebben gebracht naar waar ze hoort te zijn met AndroGel. In feite, melden veel mannen het gevoel net zo goed, zo niet beter dan ze deden toen ze in de twintig waren. Nogmaals, dit is niet te wijten aan de aanwezigheid van een vreemde substantie en we slechts herhalen dat, omdat het een factor die moeilijk voor veel te begrijpen. AndroGel is gewoon testosteron, je lichaam nodig heeft en wil testosteron en terwijl je niet meer genoeg produceren op uw eigen, met AndroGel je nu hebt alles wat je nodig hebt.

Bijwerkingen van AndroGel

Testosteron Gel (Androgel) is niet zonder mogelijke bijwerkingen. De mogelijke bijwerkingen van AndroGel zijn grotendeels dezelfde als elke testosteron verbinding, transdermale of injecteerbare. Er is echter één uitzondering. Omdat dit een transdermale creme sommige mensen rapporteren huidirritaties bij de aangebrachte plaats. Dit is niet mogelijk met injecteerbare testosteron, en als irritatie optreedt als gevolg van AndroGel gebruiken kan dit betekenen dat je nodig hebt om over te schakelen naar een injecteerbare vorm.

Voor de HRT of TRT patiënt, terwijl er mogelijke bijwerkingen van AndroGel de kansen zijn sterk in uw voordeel. Vergeet niet, dit is niet een vreemde stof je lichaam is niet bekend zijn met. Verder wordt in een TRT of HRT plan, je bent alleen maar het vervangen van wat je lichaam ontbreekt. U bent niet de invoering van een niveau van testosteron boven en buiten wat natuurlijk mogelijk is. Als het gaat om testosteron-gerelateerde bijwerkingen, ze zijn het meest voorkomende bij suprafysiologische doses worden gebruikt. Maar zelfs dan, terwijl het risico groter is de meeste mannen kan een hoge testosteronspiegel tolereren heel goed. Ongeacht, bijwerkingen van AndroGel mogelijk. Om u te helpen begrijpen van de mogelijke bijwerkingen van AndroGel, hebben we ze onderverdeeld in hun afzonderlijke categorieën, samen met alle informatie die je nodig hebt. Lees hier meer

Oestrogene:

Testosteron Gel (Androgel) doet voeren met mogelijke oestrogene gerelateerde bijwerkingen. De oestrogene bijwerkingen van AndroGel zijn te wijten aan het vermogen van het hormoon testosteron om te zetten in oestrogeen door de interactie met het enzym aromatase. Zoals oestrogeen niveaus stijgen, kan dit leiden tot gynaecomastie en overtollige water retentie. Overtollig water vasthouden kan ook leiden tot hoge bloeddruk als het uit de hand loopt.

Vanwege de mogelijke oestrogene bijwerkingen van AndroGel zullen sommige mensen een anti-oestrogeen medicatie nodig. Er zijn twee soorten anti-oestrogenen die geschikt kunnen zijn, selectieve oestrogeenreceptor modulatoren (SERM’s) zoals Nolvadex (tamoxifen citraat) en aromataseremmers (AI’s) zoals Arimidex (Anastrozole). AI’s zijn het meest effectief zijn als het proces aromatase remmen en serumoestrogeenspiegels verminderen. SERM’s niet remmen of te verminderen, maar binden aan de receptoren voorkomen dat oestrogeen bindt. Helaas, AI’s kan een negatieve invloed hebben op cholesterol. Testosteron kan ook een negatieve invloed op cholesterol, maar geen van beide AI of testosteron lijkt te hebben een sterke invloed hebben op dit punt alleen. Echter, wanneer samengevoegd nadelen waarmee cholesterol lijkt sterker te zijn, vooral met betrekking tot HDL onderdrukking. Omgekeerd, SERM’s geen negatief effect op de cholesterol. In feite, terwijl anti-oestrogenen ze daadwerkelijk werken als oestrogeen in de lever en is aangetoond dat het cholesterolgehalte te verbeteren. SERM’s zou uw eerste keuze zijn als ze het werk gedaan te krijgen. Echter, sommige zullen een AI nodig en zo ja, ze zullen nodig hebben om een ​​beetje meer moeite te geven in het beheersen van hun cholesterol. Ja, cholesterol controle is heel goed mogelijk.

Androgene:

Het hormoon testosteron is zeer androgene en daardoor kunnen de bijwerkingen van AndroGel omvatten die een androgene aard. De mogelijke androgene effecten omvatten acne, versnelde haaruitval in die aanleg voor mannelijke kaalheid en lichaamshaar groei. Deze effecten zijn sterk gebonden aan genetische aanleg. Bijvoorbeeld, als je geen aanleg voor mannelijke kaalheid kan je geen van uw haar te verliezen. Als u voorbestemd het gebruik van AndroGel kan de snelheid van uw haaruitval. Je wilde het haar toch te verliezen, maar het kan nu gebeuren een beetje eerder.

Androgene bijwerkingen van AndroGel gevolg zijn van testosteron wordt gemetaboliseerd door het reductase enzym 5-alpha. Dit op zijn beurt leidt testosteron te verminderen in dihydrotestosteron (DHT) wanneer het doelweefsel in de huid en hoofdhuid beïnvloedt. Daarom kunnen sommige mensen het gebruik van een reductaseremmer 5-alpha zoals Finasteride voorbeeld nuttig. Dit zal sterk verminderen van de androgenicity van het hormoon testosteron, niet helemaal, maar in het bijzonder.

Cardiovasculair:

Testosteron Gel (Androgel) kunnen hart- en spanning veroorzaken, praktisch zoals we besproken in verband met cholesterol. Hoewel het mogelijk is zeer minimaal in een gezonde volwassen man, gezond met uitzondering van een laag testosteron voorwaarde zou moeten zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden van de eventuele opneming van een AI om oestrogene bijwerkingen te bestrijden.

Vanwege mogelijke cholesterol problemen, is het zeer belangrijk het individu leidt een cholesterol vriendelijke levensstijl. Zelfs zonder AndroGel dit een focus in je leven zou moeten zijn. Een gezonde levensstijl betekent het beperken van verzadigde vetten en eenvoudig suikers in uw dieet. Het betekent ook inclusief veel omega vetzuren in het dieet. Dagelijks visolie suppletie wordt aanbevolen. De persoon moet er ook voor zorgen dat hij is uitgerust met tal van cardiovasculaire training en de activiteit in zijn routine. Een soort van cardiovasculaire activiteit per dag aanbevolen.

Testosteron:

Het gebruik van AndroGel zoals met de meeste alle anabole steroïden zullen natuurlijke testosteron productie te onderdrukken. Voor de lage testosteron patiënt is deze relatief zinloos; Immers, je bent niet produceren van voldoende testosteron om mee te beginnen. Voor de persoon die met behulp van AndroGel om andere redenen, wordt één keer gebruik gestaakt, in de veronderstelling dat hij niet te lijden van een eerdere lage testosteron staat natuurlijke testosteron productie zal opnieuw beginnen op zijn eigen. Voor de lage testosteron patiënt, indien gebruik wordt gestaakt u opnieuw last van lage testosteron. In de meeste gevallen, lage testosteron behandeling is voor het leven. Het is zelden mogelijk om een ​​lage testosteron conditie achteruit. Het is mogelijk in sommige gevallen in een jongere man, maar de meeste mensen die ouder zijn dan 40 zal continue behandeling nodig hebben. Dat klinkt misschien vervelend, maar stel jezelf deze belangrijke vraag. Wilt u liever de behandeling van uw lage testosteron of zou je liever lijden hebben van lage testosteron?

Hepatotoxische:

AndroGel geen hepatotoxische anabole steroïden en geen stress of schade vormen voor de lever.

AndroGel Toediening

Standard mannelijke AndroGel doses die normaal beginnen bij 5 gram per dag. Na een korte periode van tijd, meestal na een paar weken gebruik testosteronniveaus worden opnieuw getest. In dit stadium kan de dosis verhoogd worden naar de 10g per dag bereik afhankelijk van de behoefte van de patiënt. Ongeacht de dosering, wordt AndroGel toegepast eerste ding in de ochtend op schone, droge huid. De schouders en armen zijn beide voorkomende toepassing punten zoals de buik. Eenmaal aangebracht, is het noodzakelijk je je handen grondig wassen, zodat u uw gel niet in contact met de vrouw of kinderen komen te verzekeren. Ook wordt aanbevolen dat je niet bezighouden met rigoureuze huid-op-huid contact zoals seksuele activiteit gedurende 12 uur na het aanbrengen van AndroGel en dat u douche voordat een dergelijk contact plaatsvindt.

In een performance capaciteit, zou het individu moeten minimaal 20 gram per dag om resultaten te bereiken. In feite, zou beter en dit echt niet haalbaar of realistisch voor de meeste mannen. Voor de bestrijding van onderdrukking veroorzaakt door andere anabole steroïden kan 10g het lukken.

Er zijn geen aanbevolen vrouwelijke AndroGel doses. Vrouwen kunnen last hebben van lage testosteron en behandeling plannen zijn zeker beschikbaar zijn, maar dit is niet een van hen. In een prestatievermogen, AndroGel is niet een anabole steroïde die kan worden aanbevolen als de virilization rating is veel te hoog.

Beschikbaarheid van Testosteron Gel (Androgel)

De enige manier waarop de meeste in staat om AndroGel te verkrijgen zal zijn, is met een recept gegeven door een arts. Dit is niet een anabole steroïde vaak gevonden op de zwarte markt, in feite, het is bijna ongehoord. U kunt een zwarte markt leverancier die een soort van transdermale testosteron crème of gel draagt ​​vinden, maar dit zal zeldzaam zijn. De meeste alle AndroGel zullen apotheek gebaseerd zijn.

Testosteron Gel Reviews

AndroGel is een solide anabole steroïde voor de behandeling van lage testosteron. Op grond van het gemak geweldig en zal het probleem voor veel mensen te verhelpen. Echter, de meeste mannen vinden ze veel gelukkiger zijn met injecteerbare testosteron. Injecteerbare testosteron is gewoon efficiënter. Verder, met injecteerbare testosteron is er geen zorgen te maken over het contact met vrouwen en kinderen, en terwijl je moet het injecteren vindt u alleen doen eens in de 7-10 dagen in de meeste gevallen. Vergeet niet, AndroGel moet dagelijks worden toegepast.

Terwijl injecteerbare testosteron is koning en een argument tegen dit moeilijk zou worden ingedrukt, AndroGel heeft zeker zijn plaats en is een welkome aanvulling op de anabole steroïde wereld. Het is effectief en heeft het leven van veel mensen veranderd. Ook inluiden geholpen in een nieuw begrip van anabole steroïden die ontbroken decennia in de medische gemeenschap. Al tientallen jaren is er sprake van een onlogische angst voor anabole steroïden geweest. De angst begint af te nemen, is er nog meer werk moet worden gedaan, maar AndroGel is voor een deel een grote rol gespeeld in het helpen om de belachelijkheid te verwijderen.

Testosteron Gel Profiel

4-androsteen-3one-17beta-ol
17beta-hydroxy-androst-4-en-3-on
Manufacture: (origineel) Unimed
Effectieve dosis Men: 5g-10g per dag
Effectieve dosis Vrouwen: Not Recommended
Actieve Half-Life
Detectie Tijd:
Anabole / androgene ratio: 100/100