Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Masteron (Drostanolone)

Werkzame periode Masteron Enanthate: 8 dagen

Masteron Propionate: 2 tot 3 dagen

Toediening Injecteerbare oplossing in olie
Dosis Masteron Enanthate: 400 tot 600 mg/week

Masteron Propionate: 350 tot 500 mg/week

Acne Ja
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Zelden
Beschadiging lever Nee
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee, het is een afgeleide van DHT
Onderdr. hormoonprod. Ja
Extra

Masteron (Drostanolone) is populair om in een cutkuur naast vetpercentage te verlagen, de spierdichtheid te verhogen.

Werking van Masteron (Drostanolone)

Masteron is een sterk androgeen. Het aromatiseert niet, sterker nog, het verbruikt veel aromatase enzymen zonder zelf veranderd te worden. Omdat Masteron zo androgeen is hoef je er ook geen grote toename van spiermassa van te verwachten terwijl de spierkracht wel toeneemt. Om deze reden wordt het vrijwel alleen gebruikt tijdens het cutten. In een cutkuur wordt het door bodybuilders met een al laag vetpercentage vaak gebruikt om de spieren een hardere look te geven. Ook is het een interessant middel voor sporters die in gewichtsklasse ingedeeld worden doordat de spierkracht toeneemt terwijl het lichaamsgewicht gelijk blijft of zelf lager wordt. In een cutkuur moet masteron gecombineerd worden met andere middelen omdat het zelf niet kan zorgen dat er genoeg spiermassa vastgehouden wordt.

Gebruik van Masteron (Drostanolone)

Er zijn twee injecteerbare varianten van Masteron verkrijgbaar: Masteron Propionate en Masteron Enanthate. De eerste moet tussen elke dag en om de 2 dagen geinjecteerd worden terwijl voor de laatste 1 of 2 keer per week voldoende is. Normale doses liggen rond de 500 mg per week. Voor een cutkuur met behoud van spiermassa kan het gestackt worden met Boldenone. Een andere populaire stack is Masteron Propionate met Testosteron Propionate, Winstrol en eventueel Trenbolone Acetate. Masteron Enanthate kan gecombineerd worden met Testosteron Enanthate en Trenbolone Enanthate.

Bijwerkingen van Masteron (Drostanolone)

Doordat Masteron de hormoonproductie onderdrukt zullen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen soms tijdelijke erectiestoornissen optreden. Verder kunnen prostaathypertrofie, acne en vette huid, toename van lichaamshaar en uitvallen van hoofdhaar optreden. De kans op hartaandoeningen wordt door masteron vergroot. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.

Masteron kuren

Testosteron Propionate met Trenbolone Acetate en Masteron Propionate cutkuur: De populaire combinatie van de kortwerkende versies van Testosteron, Trenbolone en Masteron