Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Primobolan (Methenolone)

Werkzame periode Primobolan Enanthate: 10 tot 14 dagen

Primobolan Acetate: 4 tot 6 uur

Toediening Primobolan Enanthate: injecteerbare oplossing

Primobolan Acetate: pillen

Dosis Primobolan Enanthate: 400 tot 600 mg/week, vrouwen 50 tot 100 mg/week

Primobolan Acetate: 50 tot 150 mg/dag, vrouwen 50 tot 75 mg/dag

Acne Ja, maar vooral bij hoge doses (injectie), zelden (pillen)
Waterretentie Laag (injectie), niet (pillen)
Hoge bloeddruk Zelden
Beschadiging lever Laag
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Ja (injecties), laag (pillen)
Extra

Primobolan (Methenolone), staat bekend als een milde steroiden met zeer lichte androgene bijwerkingen.

Primobolan (Methenolone)

Primobolan kan niet aromatiseren, waardoor de gebruiker geen vocht vast gaat houden. Daarnaast zorgt het door een lichte, androgene werking voor vetverlies. Hierdoor is Primobolan geschikt voor cutkuren. Er wordt geclaimd dat Primobolan spiermassa opbouwen doordat het dezelfde werking heeft als  Nandrolone en Boldenone. Dit is heel goed mogelijk omdat de moleculaire structuur van methenolon vrijwel gelijk is aan die van boldenone. Gebruikers claimen dat bij Primobolan echter minder massa opgebouwd wordt. Androgene werking heeft en androgene bijwerkingen zelden voorkomen, is Primobolan een populaire steroïde de voor vrouwelijke sporters.

Gebruik Primobolan (Methenolone)

Er zijn twee vormen van Primobolan verkrijgbaar; een korte ester voor orale inname en een langere ester om te injecteren. Methenolon Acetaat is verkrijgbaar in pilvorm en is niet erg giftig voor de lever. Hiervan moeten dagelijks hoge dosissen van 100 mg genomen worden omdat een relatief lage hoeveelheid opname door de lever overleeft. Methenolon Enanthaat is een langwerkend injecteerbaar middel en daardoor gemakkelijk in gebruik. Hiervan moet een relatief hoge dosis genomen worden voor resultaat, minimaal 400 mg per week. Omdat het middel langwerkend is moet het bij voorkeur in een lange kuur genomen worden. Primobolan heeft geen grote, maar wel een merkbare, invloed op de natuurlijke hormoonproductie en daarom moet een kuur altijd worden afgesloten met een nakuur van Nolvadex of Clomid. Primobolan wordt vaak gebruikt als alternatief voor Nandrolone of Boldenone tijdens een cut stack.

Bijwerkingen Primobolan (Methenolone)

Bij gebruik van Primobolan zal de zaadproductie verminderen waardoor de testikels tijdelijk krimpen. Verder zorgt het mogelijk voor een toename in lichaamshaar en lichte vermannelijking. Acne komt zelden voor. Al met al is Primobolan een milde steroïde.