Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Winstrol (Stanozolol)

Werkzame periode 8 uur
Toediening Pillen of injectie van oplossing in olie of suspensie in water
Dosis Tabletten: 30 tot 70 mg/dag, injectie: 50 mg/dag
Acne Zelden
Waterretentie Zelden
Hoge bloeddruk Zelden
Beschadiging lever Ja
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee, het is een afgeleide van DHT
Onderdr. hormoonprod. Laag
Extra

Winstrol (Stanozolol), ook vaak Stromba genoemd, is een van de meest populaire stero den en wordt vooral gebruikt om te cutten.

Winstrol (Stanozolol)

Winstrol is verkrijgbaar in eeninjecteerbare en oraal in te nemen vorm, in allebei deze producten zit exact dezelfde stof. Stanozolol is gemodificeerd om opname door de lever te overleven en is daardoor levertoxisch. Wanneer je winstrol injecteert lijdt de lever veel minder onder het gebruik dan bij orale inname. Winstrol levert weinig massa, maar wel een grote krachttoename. Het aromatiseert zelf niet, dus problemen met vocht komen niet voor. Om deze redenen is winstrol vooral geschikt om te cutten. Vaak wordt het aan het einde van de cutkuur gebruikt om kracht te herstellen en de spieren een nog wat drogere look te geven. Oraal ingenomen winstrol schijnt ook testosteron vrij te maken dat normaal gevangen wordt door geslachtshormoon bindend globuline (SHBG). Daarnaast wordt gesuggereerd dat winstrol progestageenreceptor kan blokkeren en zo de progestageen gerelateerde bijwerkingen van bijvoorbeeld nandrolon, daling van libido en gevoel van lusteloosheid, vermindert. Ook stimuleert winstrol de aanmaak van rode bloedcellen waardoor het interessant is voor duursporters.

Gebruik van Winstrol (Stanozolol)

Omdat het levertoxisch is mag oraal ingenomen Winstrol niet te lang gebruikt worden, maximaal 8 weken. Daarbij is een dosis van 50 mg per dag normaal. Wat betreft stacken past Winstrol goed bij Anavar of in de laatste 6 weken van een cutkuur, bijvoorbeeld Testosteron met Boldenone. Bij gebruik van alleen winstrol is een nakuur niet perse nodig, maar wel aan te bevelen voor sneller herstel. Winstrol injecteren kan aantrekkelijk zijn omdat dat beter is voor de lever, maar dan moet er elke dag geinjecteerd worden, wat voor de meeste mensen verre van comfortabel is. Over Winstrol gebruik door vrouwelijke sporters worden gemengde berichten gegeven. De ene bron claimt dat vrouwen geen Winstrol moeten nemen vanwege risico op vermannelijking, terwijl de andere bron claimt dat een kuur van 10 mg winstrol per dag, gecombineerd met Primobolan en HGH (Human Growth Hormone) een geschikte kuur voor een vrouw is om flink wat massa aan te zetten.

Bijwerkingen van Winstrol (Stanozolol)

Bij gebruik van Winstrol kunnen de gebruikelijke DHT-gerelateerde bijwerkingen optreden: vergroting van de prostaat, acne en vette huid, afnamen van het goede cholesterol in het bloed en verlies van hoofdhaar. Het lichaamshaar kan toenemen en bij vrouwen kan vermannelijking optreden.