Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Anabolen informatie

Anabolen

Anabolen informatie

Wat zijn anabolen?

Anabolen zijn synthetische steroïden afgeleid van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Testosteron is het belangrijkste mannelijk geslachtshormoon dat wordt geproduceerd in de testis en de bijnierschors. Het veroorzaakt de secundaire geslachtskenmerken en bevordert de opbouw van eiwitten. Wanneer je steroïde injecteert wordt het gehalte in het lichaam hoger waardoor een aantal functies van het lichaam veranderen en spiergroei enorm toeneemt. Veilig anabolen kopen kunt u bij ons.

De voordelen van een anabolen kuur

Allereerst is het duidelijk dat anabole steroïden zorgen voor een toename in spiermassa, terwijl de hoeveelheid vet juist afneemt. Ze zorgen ervoor dat er vrijwel direct een toename in kracht merkbaar is. Alleen bij stoffen zoals creatine en botox, die geen steroïden zijn maar wel verzuring van spieren tegen gaan, is geen krachttoename te merken. Bovendien zijn anabole steroïden goed voor de spieren omdat ze de afbraak van eiwitten tegengaan. Normaal gesproken worden eiwitten in de spieren tijdens langdurig sporten vaak afgebroken, waardoor de spiermassa juist iets afneemt.

  • Toename in spiermassa
  • Extra vetverbranding
  • Meer kracht
  • Goed libido

Mogelijk bijwerkingen van anabolen

Bij juist gebruik van anabolen en een goede nakuur hebben anabolen vrijwel geen bijwerkingen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe u gebruik maakt van een kuurtje.

Anabolen onderwerpen

Anabolen kopen

Anabolen kopen

Dus je hebt besloten om een anabolenkuurtje te gebruiken en je wil anabolen kopen. Je hebt gehoord over de voor en nadelen van anabolen en er is niemand die je tegenhoudt om steroïde te gebruiken, je gaat er voor. Er zijn wereldwijd miljoenen amateursporters die anabole steroïden gebruiken. Er is genoeg informatie te vinden over de negatieve bijwerkingen van Anabole Steroïden en je weet er alles van, dus dat zoek je niet. Je bent volwassen, je neemt je eigen beslissingen en je hebt nou eenmaal besloten dat je Anabole Steroïden wil kopen en gaat gebruiken. Je moet niet zomaar steroïde kopen het is nu belangrijk te weten hoe je steroïde op een veilige manier kan gebruiken, voordat je overgaat tot steroïde kopen lees je eerst even onze informatie door om erachter te komen wat voor jou het beste anabolenkuurtje is. Bezoek dan onze webshop om je bestelling te plaatsen.

Anabolen Malay Tiger

Malay Tiger

Anabole Steroïden zijn in Nederland niet verboden om te hebben en te gebruiken, met andere woorden het bezit van steroïde voor eigen gebruik is gewoon toegestaan. Het staat je helemaal vrij om als amateursporter anabolen te gebruiken, maar er zijn een aantal belangrijke zaken die je vooraf goed moet weten voordat je aan je eerste of je volgende anabolenkuurtje begint.. Anabolen kopen is iets dat je goed overweegt. Met steroïde kopen moet je voorzichtig zijn. Steroïde kopen en steroïde gebruiken op een veilige manier zonder bijwerkingen is mogelijk. Anabole Steroïden zijn synthetische steroïden afstammend van het natuurlijke mannelijk steroïde hormoon testosteron. Bij overmatig of onjuist gebruik van anabolen kunnen er zeer ernstige bijwerkingen voorkomen en zijn steroïde niet zonder gevaar.

Originele anabolen

Anabolen

Wij zijn een groep van ervarings deskundigen met als doel het geven van informatie over veilig gebruik van steroïde. Anabole steroïde zijn niet meer weg te denken in de sportwereld, steroïde werden al sinds de jaren 40 legaal gebruikt door topsporters en atleten, in de jaren 90 werd het gebruik van steroiden of een anabolenkuurtje door topatleten verboden omdat het oneerlijk zou zijn. Beroemde anabolen gebruikers die wel van een anabolenkuurtje houden zijn onder andere: Arnold Schwarzenegger, Andre Agassi, Ben Johnson en Lance Armstrong. Van anabolen steroïde wordt je groter, sterker en sneller. Steroïde zijn tegenwoordig overal, zo ook in de wereld van filmsterren en andere celebrities. Maar er zijn een paar belangrijke regels die je moet weten om de ernstige gevolgen van misbuik van een anabolenkuurtje te voorkomen. Leer eerst veilig te gebruiken voordat je overgaat tot steroïde kopen.

Anabolen & voeding

eiwitten

Het is belangrijk om tijdens een anabole kuur het voedingsschema ook goed op orde te hebben. Genoeg koolhydraten, eiwitten en vetten zorgen voor een beter resultaat. Online staan veel voorbeelden van voedingsschema’s die tijdens een kuur gebruikt worden. Voeding bepaald voor 70% het resultaat van het uiteindelijk resultaat. Wanneer u anabole gebruikt heeft het lichaam een extra hoge verbranding en spieren hebben extra veel voeding nodig.

Anabolen injecteren

1 Comment
  • Niels
    7 september 2018 at 21:05

    Mooie info en goeie service mannen!

Post a Comment