Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

De top 3 minst schadelijke anabolen

de-top-3-minst-schadelijke-anabolen

De top 3 minst schadelijke anabolen

De minst schadelijke anabolen

Vaak krijgen we de vraag wat de minst schadelijke anabolen zijn als het om gezondheids- maatregelen gaat? Omdat we deze vragen vaak krijgen willen we deze producten dan ook benoemen en op een rijtje zetten, waarom deze middelen zo veilig zijn en bij welke doseringen het gehouden moet worden. Ook is er een verschil bij mannen en bij vrouwen zo kan er door vrouwen alleen Anavar en Primobolan worden gebruikt, voor een veilig proces hierover later meer. Hierbij de meest veilig producten:

 

1: Anavar

Anavar (Oxandrolone) is algemeen bekend als de mildste anabole steroïde. Het heeft een milde anabolische en androgene werking en aromatizeert niet naar oestrogeen. Het verstoort de hormoonproductie van het lichaam maar een klein beetje, daardoor blijft het lichaam gewoon testosteron aanmaken en is een nakuur niet nodig. Hoewel oxandrolone levertoxisch is is ook dit effect maar zeer gering waar u zich zeker niet over druk hoeft te maken. Van een kuur anavar win je niet veel spiermassa, maar doordat je geen vocht vasthoudt en er geen nakuur nodig is blijft deze massa goed zitten. In een studie is aangetoond dat de massawinst door anavar een half jaar na de kuur blijft zitten, hetzelfde geldt voor vetverlies. Juist om deze reden is anavar bij recreatieve athleten in trek om in het voorjaar een beachproof lichaam te creeëren, tijdens de zomer blijft dit lichaam mooi ook al hebben ze wat minder tijd om te trainen. Anavar is het meest geschikt om te cutten en tegelijk spiermassa te behouden. Daarnaast zorgt het voor een toename in explosieve kracht terwijl het lichaamsgewicht bijna niet toeneemt, daardoor is het zeer geschikt voor athleten en vechtsporters. Omdat anavar mild androgeen is kan het ook gebruikt worden door vrouwen. Kortom, anavar is een milde steroïde die bijna permanente gains levert met weinig bijwerkingen. De dosseringen bij mannen raden we aan vanaf 40Mg tot 100Mg in een periode van 6 weken.

Anavar is ook een middel dan gebruikt kan worden door vrouwen en het meest gebruikt word door vrouwen. De reden waarom dit middel zoveel gebruikt word door vrouwen is simpelweg omdat het de veiligste Anabolen steroïde is zonder de vele bijwerkingen die wel kunnen optreden bij andere middelen. Anavar zorgt ervoor dat men dieper in dieet kan doordat het de spiermassa bespaart op het moment dan er onder calorieën behoefte word gegeten. Wat dit middel ook doet is de eetlust remmen waardoor het makkelijker word om je dieet aan te houden en in combinatie met de extra energie die Anavar aan het lichaam geeft. De doseringen voor vrouwen liggen tussen de 10Mg en 20Mg in een periode van 6 tot 7weken.

 

Xanodrol

2: Primobolan

Primobolan is een zeer goed product met de meeste kwaliteit spiermassa behoud na de kuur. Het nadeel is dat het een zeer dure en zeldzame stof is. Wanneer u Primobolan only wilt nemen dan word aangeraden om tussen de 600Mg tot 1000Mg te gebruiken of zelfs meer. Doordat Primobolan net als Boldenone een 5-alfa-gereduceerde vorm is met de zelfde eigenschappen sterken deze middelen elkaar aan en word de werking vele maler sterker. Beide Producten kunnen niet omzetten in oestrogeen waardoor u niet bang hoeft te zijn voor vervelende bijwerkingen. Boldenone toevoegen aan de u Primobolan kuur heeft dus een groot voordeel, ook hoeft u de Priomobolan dan niet hoger te zetten dan 600Mg. Een enorme aankomst in spiermassa is dan ook niet ongewoon bij deze kuur met een enorme hoge vetverbranding.

Let altijd op bij het kopen van Priomobolan naar de prijs en zuiverheid vanwege helaas de vele fake’s in omloop. Wist u dat dit middel het meest vervalste product is in omloop met wel 70procent! Het is een zeer duur middel waar weinig leverancier aan kunnen komen of waar ze te weinig aan kunnen verdienen Ivm. De hoge prijs van de grondstof. Veel merken maken helaas misbruik van de situatie en verkopen dan hele andere producten onder de label Priomobolan. Dit is erg treurig omdat u niet weet welke stoffen u nu in het lichaam krijgt bij deze producten wat kan leiden tot nare bijwerkingen. Bij ons heeft u zekerheid van echte Primobolan die getest is op zuiverheid en kwaliteit!

Primobolan is dan ook een product wat veilig gebruikt kan worden door vrouwen. Het enige verschil met mannen is dat het lichaam van een vrouw veel heftiger reageert dan die van bij een man. Een vrouw hoeft dan ook alleen maar gebruik te maken van 100Mg tot max 200Mg per week. De duur van de kuur is dan ook veel korter dit omdat het lichaam eerder reageert en de werking sneller tot gang komt dan bij een man. We raden aan voor vrouwen de kuur aan te houden op 4 tot max 6 weken en voordat men weer wilt beginnen dient de online tijd gebruikt te worden en aan te houden als offline periode.

 

Primabol

3: Boldenone

Wat Boldenone precies doet is zorgen voor een verhoging van de eiwitsynthese wat stikstofrijke eiwitten vasthoud en vergroot de aanmaak van ons groeihormoon wat zorgt voor aankomst in spiermassa. Boldenone maakt automatisch nieuwe rode bloedlichaampjes aan in het bloed vanwege de aanmaak van het EPO hormoon. Hierdoor verbeterd onze uithoudingsvermogen wat ook voor duursporters erg intersant is en veel gebruikt word. Vele duursporters als wielrenners, kickbokser en vele andere sporters hebben geprofiteerd van de vele voordelen van Boldenone tijdens hun kuur. Zo is ook in de sportschool te merken dat zowel de krachttraining verbeterd als de cardiovasculaire training tijdens het gebruik van Boldenone. Dit is omdat tijdens de training altijd een verzuring ontstaat door de melkzuur die al heel snel word opgebouwd. Tijdens het gebruik zult u merken dat u veel langer door kunt gaan en de melkzuur productie zolang mogelijk word uitgesteld door de werking van Boldenone.

Boldenone is een zeer populair middel vanwege zijn positieve effecten met veilige eigenschappen. Boldenone is niet gevaarlijk voor de lever, dit omdat Boldenone geen 17-alpha-methylgroep is en de niet-gemethyleerde anabolen zijn niet lever kwetsend. Veel vergelijken dit middel met Nandrolone deca vanwege de bulk schema’s die worden toegepast vaak met deze twee producten. Boldenone is vele malen minder schadelijk en heeft als voordeel dat er minder vocht word opgebouwd tijdend de bulkkuur. Waarom Boldenone vaak word gebruikt in een bulk kuur is omdat dit product een enorme eetlust kan opbrengen die gedurende de kuur alleen maar heftiger word. Zo zien veel mensen hier het voordeel van, die moeite hebben met hun voedingsschema. Wat ook mogelijk is en veel gedaan word is cutten met Boldenone dit omdat de massa die door Boldenone word opgebouwd bestaat uit schone spiermassa zonder daarbij vet aan te komen.

Boldenone is een middel wat de spieren een enorme herstel geeft elke training weer. Het beste is om de kuur met Boldenone minimaal 14 weken aan te houden omdat de esters heel langzaam en geleidelijk inslaan. Wilt u het uiterste halen dan raden we 20 weken aan in combinatie met een Testosteron die wel na 10 weken gewisseld moet worden voor een andere testosteron ester vanwege verzadiging. Het is ook mogelijk om Boldenone alleen te gebruiken wanneer u het gebruikt om alleen u conditie te verbeteren de dosering die we dan aanraden is dan tussen de 200Mg en 400Mg. Word het gebruikt voor Spiermassa aankomst raden we een dosering aan van 600Mg tot 800Mg aan.

Boldenone

No Comments

Post a Comment