Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Hoe veilig en goed zelf injecteren of laten injecteren?

Injecteren

Hoe veilig en goed zelf injecteren of laten injecteren?

Hoe veilig en goed zelf injecteren of laten injecteren?

 

Waarmee injecteren?

Wanneer u besluit om een anabolenkuur te gebruiken en te gaan injecteren is het van belang dat u weet hoe en wat u moet doen om dit tot slagen te brengen. Het is erg belangrijk dat u weet welke maat naald en zuiger nodig zijn voor het injecteren. De maat van de spuit word uitgedrukt in milliliters (2ml, 2,5ml, 5ml). De naald word aangegeven met millimeters, eerst de doorsnee (de diameter) vervolgens de lengte van de naald (0,8x40mm). Zo zijn der nog meer maten maar in het algemeen voor de bil spier injecteren word 0,8x40mm gebruikt of de 0,6x40mm. Voor het injecteren op andere plaatsen zoals de schouders en het bovenbeen raden we 0.6x30mm of 0,6x25mm aan. Voor naalden en injecties kunt u ook in onze winkel terecht bij het kopje naalden en spuiten voor de hierboven genoemde maten.

 

Hoe injecteren?

Voor een goede en veilige intramusculaire injectie dient u rekening te houden met een aantal punten die nagevolgd moeten worden:

  • gebruik altijd 1 naald die je gebruikt als optrek naald en 1 naald voor de injectie zelf.
  • Gebruik de optrek naald om de vloeistof uit de ampul te trekken (ivm bot worden naald.
  • Haal de cilinder helemaal naar benden met de optrek naald.
  • De nieuwe naald kan om de spuit en druk nu de zuiger rustig omhoog tot er een druppel over de naald rolt en de laatste lucht verwijderd is.

 

Waar injecteren?

Het is mogelijk om zelf de injectie te plaatsen of het te laten doen door bijvoorbeeld je trainingspartner. De plaats van injecteren dient altijd schoongemaakt te worden met een alcohol doekje of een schoon nat washandje. Het belangrijke bij de bil spier is dat het op de juiste plek word geïnjecteerd. Hieronder op de foto staat precies aangegeven waar u moet injecteren. Zo is duidelijk te zien aan welke kant van de bil in de juiste hoek moeten worden geïnjecteerd. De maat die word gebruikt voor de bilspier is 0,8x40mm of 0,6x40mm.

Ook kan ervoor gekozen worden om de boven been te gebruiken om te injecteren. Het voordeel hiervan is dat u de injectie zelf heel gemakkelijk gecontroleerd kan plaatsen. De maat die gebruikt word voor de been spier te injecteren is 0,6x30mm of 0,6x25mm voor een juiste injectie in de bovenbeen. Zoals op de foto aangegeven ziet u welke gebied moet worden gebruikt om te injecteren.

Wat een ander en veel voorkomende plaats is om te injecteren zijn de schouders. Ook is deze plek goed zelf te bereiken wanneer je er voor kiest om zelf te injecteren. De maat die gebruikt word voor de schouders is 0,6x30mm of 0,6x25mm voor een juiste lengte om mee in de schouder spier te injecteren. Op de foto aangegeven waar u de injectie moet plaatsen (midden schouder kop).

Nu weet u welke spieren u kunt gebruiken om te injecteren en waar precies de injectie moet worden geplaatst. De spuit is klaargemaakt, de nieuwe naald met vloeistof is ontlucht en klaar voor het injecteren. Druk de naald rustig maar diep in de spier. Voordat u de injectie de spier in wilt drukken haalt u eerst de cilinder even terug voor een aantal seconden. Wanneer u ziet dat er alleen lucht tevoorschijn komt en geen bloed weet u dat de injectie goed geplaatst is en u geen bloedvat heeft geraakt. Nu kunt u de vloeistof gelijkmatig en langzaam in de spier injecteren zodat alle olie vloeistof rustig de spier binnen treed. Haal snel de injectie terug en houd een doekje tegen de injectie plaats om het bloed te minimaliseren. Door langzaam de vloeistof te injecteren voorkomt dit meer spierpijn dan dat de vloeistof te snel de spier in word gedrukt. Ook is een massage die u zelf uitvoert erg goed tegen de spierpijn die kan optreden, voor een aantal minuten ligt masseren over de injectie plaats scheelt dan ook vaak.

 

 

Belangrijke punten om te weten!

 

  • Alle olie en waterbasis anabolen moeten intramusculair injecteren.
  • Olie en waterbasis anabolen mogen niet gemixt worden in 1 spuit dit dienst apart gedaan te worden.
  • Houd de anabolen op kamer temperatuur voor het injecteren (koud kan pijn doen).
  • Gebruik een optrek naald voor het opzuigen van de vloeistof en gebruik voor injecteren een nieuwe schone naald.
  • Houd variatie met het injecteren op verschillende plekken voor betere opnamen in de spieren.
No Comments

Post a Comment