Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Malay Tiger

Malay Tiger

Malay Tiger

Malay Tiger is sinds 1984 een bekend farmaceutisch bedrijf en het merk heeft zich enorm ontwikkeld op gebied van Anabolica, die hier mee een zeer goede naam mee hebben opgebouwd. Malay Tiger komt uit Maleisië. Kwaliteit is een belangrijke kernwaarde bij Malay Tiger en daarom zijn alle producten 100% origineel en komen ze altijd goed uit de test. Jarenlange ervaring geperfectioneerd de producten die worden verkocht die constant getest worden op zuiverheid. Alle producten zijn voorzien van een krascode aan de achterkant die online te verifiëren is middels  https://malaytiger.com/en/8-verification. In dit artikel gaan wij verder in op de producten van Malay Tiger en worden een aantal testrapporten getoond van producten. Bestel direct uw producten van Malay Tiger in onze webwinkel

Malay Tiger anabolen

Malay Tiger wordt gezien als één van de beste anabolen merken. Dit komt omdat er veel resultaat te behalen is met de producten van Malay. In tegenstelling tot bijna alle andere merken zorgt Malay ervoor dat de waardes die op de doosjes staan werkelijk in de producten aanwezig is. Als consument merk je dit aan goede resultaten ook bij kuurtjes met lagere dosissen. Op de afdeling van Malay Tiger word constant onderzoek gedaan op verbetering en biedt de breedste waaier van preparaten en farmaceutische geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit ontworpen en getest voordat deze de markt op gaan.

Voordelen Malay Tiger

  1. Originele producten
  2. Alles te verifiëren
  3. Getest op kwaliteit & zuiverheid
  4. Enige leverancier in Nederland en Belgie
  5. Merk dat al jaren een goede naam heeft
Malay Tiger

Malay Tiger assortiment

Wij zijn de enige Nederlandse leverancier met het gehele assortiment van originele Malay producten. Wij leveren de producten snel en discreet. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de producten van Malay. Wanneer u van plan bent om een anabolen kuur te proberen is Malay een erg goede optie. Originele en zuivere producten voor een zeer goede prijs. Ervaar het zelf en behaal resultaten die nog lang vast blijven houden. Wij hebben nog geen consument ervaren die ontevreden is over onze originele producten van Malay. Iedereen die op de originele producten van Malay is overgegaan wil daarna niets anders meer! Het is niet te vergelijken met concurrerende merken die online aangeboden worden!

Malay Tiger biedt zijn klanten een innoverende aanpak en farmaceutische producten met de beste kwaliteit en de zuiverste toegevoegde waarde inhoud die bevat wat het hoort te bevatten. De visie van het bedrijf is om de hoogste kwaliteit producten aan te bieden over de hele wereld en deze te verbeteren ten goede voor de klanten. Malay Tiger is gewijd aan onderzoek; productie en innovatie voor anti-veroudert drugs, farmaceutische medicijnen voor de regeneratie en hormonale medicijnen. De hoogste leverbare kwaliteit behoord tot de sterkste punten van het bedrijf. Samenwerking met klanten ontwikkelen van nieuwe producten door middel van medische en farmaceutische onderzoek, voldoet aan de behoeften van de cliënten op vandaag al in meer dan 40 landen in de hele wereld. Al de producten worden ontworpen en gemaakt door hoogopgeleide technici. Productie geschiedt in overeenstemming met de Britse en Amerikaanse farmacologische normen ISO 9001:2000 SGS.

Malay Tiger kwaliteit

Malay Tiger komt altijd goed uit de testen qua zuiverheid. Veel anabolen merken leveren niet de kwaliteit die ze beweren op de vials of doosjes. Bijvoorbeeld Testosteron 250MG is dan vaak maar 125MG waardoor de hoeveelheid die iemand zet niet klopt. Daarnaast is een nog groter probleem dat in bijvoorbeeld primobolan vaak boldenone of masteron zit wat veel goedkopere stoffen zijn. Vooral bij de goedkopere merken is het vaak niet wat beweerd wordt waardoor een consument verkeerde stoffen zet en niet het gewenst resultaat krijgt. Bij Malay Tiger wordt de zuiverheid en kwaliteit van producten gegarandeerd. De producten worden ook vaak getest en zo nodig verbeterd.

Malay Tiger resultaten

Inmiddels zijn er al veel gebruikers die goede resultaten behaald hebben met de producten van Malay Tiger. Of het nu een injectable kuur is of orals het resultaat mag er altijd wezen. Malay Tiger is gegarandeerde kwaliteit. Het grote verschil met veel underground merken is dat Malay altijd goed uit de test komt. De producten zijn altijd wat erop staat en geen namaak. Dit is terug te zien in het resultaat van een kuurtje, omdat er gewoon veel meer uitgehaald wordt. In verhouding is Malay een relatief betaalbaar merk als er gekeken wordt naar de mate van puurheid van de producten. Malay garandeert resultaat!

No Comments

Post a Comment