Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Geschikte Massa-cut kuur & cut kuur

Massa-cut kuur

Geschikte Massa-cut kuur & cut kuur

Geschikte massa/cut kuur.

Velen vragen zich af; welke anabolen kuur zou nu eens geschikt zijn voor mij? Iedereen die een anabolenkuur gebruikt doet dat met een bepaalt doel voor ogen. Je hebt een bepaalde intentie, de ene wilt extreem veel massa opbouwen en de ander wilt droger worden oftewel vet verliezen. Sommigen doen het om de conditie te verbeteren omdat zij betere prestaties willen leveren bij de sport die ze beoefenen. Anabolen gebruik is jaren lang een taboe geweest maar het wordt gelukkig steeds meer geaccepteerd in de maatschappij. Deze tijden wil iedereen er fit en gezond uit zien. Het ruime assortiment aan verschillende anabolen op de markt maakt het gebruik zo fijn: met de juiste kennis of advies bereikt u een doel wat anders buiten bereik zou liggen. Het is belangrijk om producten te gebruiken van professionele kwaliteit. Zuivere en dus originele middelen vinden kan een uitdaging zijn omdat er heel veel fake producten op de markt zijn. Bij ons bent u op het juiste adres voor originele producten. Onze anabolen worden getest in het lab. Wij vinden het belangrijk dat ons verkoopwaar gecontroleerd wordt op zuiverheid en kwaliteit. Buiten dat is het selecteren van de producten ook erg belangrijk. Iedereen kan gericht op zijn of haar voorkeur een anabolen kuur samenstellen. Daarbij is het belangrijk dat je op de juiste manier doseert. Een kuur kan tegenvallen als er niet goed genoeg ingelezen is en verkeert wordt toegepast. Wij vinden het als leverancier van deze webshop zeer belangrijk om u de informatie te geven die u nodig heeft. Wat nou wel of niet geschikt is om een bepaalde doelstelling die u zich voor ogen heeft te bereiken. Hierbij kunnen, indien u ons informeert, rekening houden met gezondheidsklachten. In dit blog gaan we in op een veel gestelde vraag, van klanten en mensen om ons heen. De vraagt luidt:

Hoe kan ik extreem veel spiermassa winnen en daarbij droog worden?

Is dit mogelijk?; Ja, dit is zeker mogelijk alleen kost dit proces de benodigde tijd en research. Veel mensen onderschatten het gebruik van anabolen en gebruiken het zonder hierbij onderzoek te doen. Door onze jarenlange ervaring in deze sport kunnen we u antwoord geven op vragen wat het voor u gemakkelijker maakt. In dit blog geven we ook toelichting waarom wat gebruikt wordt en wat het nut er van is. Wat vaak niet wordt begrepen is dat het gaat om combinaties van producten welke mekaar versterkt en er dus minder hoog gedoseerd moet worden. Het is belangrijk om nooit hoge doseringen aan te houden want dit is schadelijk voor u lichaam, maar juist passende producten  in een lage dosering te gebruiken wat veel meer effect heeft en helpt met het behalen van uw doel. We hebben twee voorbeeld kuren gemaakt. De eerste kuur is de extreme massa/cut kuur en de tweede is de extreme cut kuur gericht op extra hardheid en vetverlies.

kuur 1 extra gericht op massa

De volgende producten worden gebruikt in de extreme massa/cutkuur:

Week 1-6 Metaxon (Dianabol)l 50Mg per dag verdelen over de dag.

week 12-15 Nolvadex 20Mg per dag

week 12-15 Clomid 50Mg per dag

Kuur schema Extreme massa/cut kuur:

Week 1-6 Metaxon (Dianabol)l 50Mg per dag verdelen over de dag.

week 1-10 Testo tren 400 elke maandag en donderdag 1Ml. Dit product bevat het volgende:

 • 150Mg Testosteron Enanthate
 • 100Mg Trenbolone Enanthate
 • 150Mg Nandrolone Decanoate

week 12-15 Nolvadex 20Mg per dag

week 12-15 Clomid 50Mg per dag

Dit is een kuur waar flinke massa van verwacht mag worden door de twee massa producten Dianabol en Nandrolone in combinatie met Testosteron. De Trenbolone in combinatie met deze middelen maken je ook weer droog en houdt vocht retentie tegen die kan worden opgebouwd door de Dianabol en Nandrolone. Hierdoor pakt u extreme massa winst kunnen en tegelijkertijd zult u droger worden. Een dieet is altijd aangeraden wilt u het uiterste uit deze kuur halen.

kuur 2 extra gericht op hardheid

De volgende producten worden gebruikt in de extreme massa/cutkuur:

Kuur schema Extreme cut kuur:

Week 1-6 Stanox (winstrol) 50Mg per dag verdelen over de dag.

week 1-10 Testo Ripped 400 elke maandag en donderdag 1Ml. Dit product bevat het volgende:

 • 200Mg Testosteron Enanthate
 • 100Mg Trenbolone Enanthate
 • 100Mg Masterone

week 12-15 Nolvadex 20Mg per dag

week 12-15 Clomid 50Mg per dag

Met deze kuur kunt u een enorm hard resultaat verwachten. Een hele hoge vetverbranding en een spier opbouwen proces is wat u zult beleven met deze cocktail van producten die door ons team is samengesteld. Winstrol dient als kickstart wat betekent dat u vanaf het begin van uw kuur al kunt genieten van de werkingen van de kuur. De rest van de producten zijn langzaam werkende esters die later inslaan, wat de flow perfect maakt en zorgt voor de ideale opbouw van uw kuur.

 

Voor meer complete voorbeelden van anabolen kuren kunt u ook kijken in de shop bij de categorie kuur pakketten.

 

1 Comment
 • Gokhan
  6 september 2018 at 04:45

  Hoi ik wil graag ren kuur voor droogtrainer en graag ook oraal,welk pakket zou jullie advieseren?

  MVG,

  Gokhan

Post a Comment