Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Mirtazapine

Mirtazapine kopen

Mirtazapine

Wat doet dit medicijn en waarbij wordt het gebruikt?

De werkzame stof in Mirtazapine is mirtazapine.
Mirtazapine behoort tot de groep tetracyclische antidepressiemiddelen. Het regelt in de hersenen de hoeveelheid natuurlijk voorkomende stoffen die een rol spelen bij stemmingen en emoties.

Artsen schrijven het voor bij depressie en jeuk.

Belangrijk om te weten over mirtazapine

  • Mirtazapine verbetert de stemming. Het gaat ook jeukklachten tegen.
  • Bij depressie. Verder bij jeuk door een aandoening aan de galwegen of door chemotherapie bij kanker.
  • Depressie: u merkt niet direct verbetering. Dit duurt 2 tot 4 weken. Jeuk: na enkele dagen merkt u of het helpt.
  • U kunt wel meteen last van bijwerkingen krijgen. Zoals sufheid, slaperigheid of duizeligheid. Deze bijwerkingen zijn in het begin het sterkst. Als u het medicijn ’s avonds inneemt voor u gaat slapen, heeft u hier minder last van.
  • Rijd geen auto zolang u dit medicijn gebruikt. Als u het 1 keer per dag gebruikt, mag u soms na een week wel rijden. Vraag dit na in de apotheek.
  • Pas op met alcohol. Dit kan u nog suffer maken.
  • Uw gewicht kan toenemen. Let goed op wat u eet. Overleg eventueel met uw arts.
  • Andere bijwerkingen: droge mond, hoofdpijn en maagdarmklachten. Zeer zelden bloedafwijkingen. Waarschuw uw arts bij koorts, blaren in de mond, keelpijn.
  • Gebruikt u het medicijn al een paar weken? Stop dan niet in een keer. Bouw mirtazapine langzaam af in overleg met uw arts of apotheker.

Mirtazapine online kopen

Mirtazapine tabletten zijn meestal verkrijgbaar op recept. Vervolgens kun je de medicijnen ophalen bij de apotheek. Tegenwoordig wordt het echter steeds populairder om medicijnen online te kopen. Online apotheken schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond. Dit komt onder andere door het feit dat medicijnen als Mirtazapine online goedkoper worden aangeboden. Wel is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit. Om bedrog te voorkomen dien je te letten op een keurmerk van de Europese Unie. Deze is enkele jaren gegeven aan online apothekers die hun producten op betrouwbare en discrete wijze leveren.

Mirtazapine kopen, Mirtazapine kopen met bitcoins, Mirtazapine kopen met Ideal, Mirtazapine veilig en discreet