Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Zopiclon (Imovane)

Zopiclon kopen (Imovane)

Het slaapmiddel Zopiclon wordt voorgeschreven aan mensen die lijden aan slapeloosheid of aan mensen die moeite hebben met het inslapen. Zopiclon werkt daarnaast angstverminderend en spierverslappend, waardoor het uitermate geschikt is als slaapmiddel voor mensen die lijden aan een angststoornis of aan stress en die daardoor moeite hebben met slapen. Slapeloosheid wordt namelijk vaak veroorzaakt door pijn, lawaai, stress en nare gebeurtenissen. Omdat Zopiclon de spanning vermindert en het je suf maakt ben je beter in staat om in slaap te vallen. Zopiclon werkt daarnaast langere tijd door waardoor je ook beter doorslaapt en je dus een betere nachtrust hebt.

Epilepsie

Zopiclon heeft daarnaast anti-epileptische eigenschappen, waardoor het een epileptische aanval kan stoppen wanneer het wordt toegediend. Zopiclon heeft echter een verslavend effect wanneer het lange tijd achtereen wordt gebruikt en het kan voor ontwenningsslapeloosheid zorgen wanneer je stopt met het innemen van het medicijn. Deze ontwenningsverschijnselen uiten zich in een gespannen of verveeld gevoel. Daarnaast wordt het lastiger om in slaap te vallen zonder de Zopiclon omdat je lichaam eraan gewend is geraakt.

Gebruik

Zopiclon is een slaapmiddel en dient dus ingenomen te worden voor je gaat slapen. Door de snelle werking van het medicijn, namelijk een inwerktijd van een half uur, is het belangrijk om het middel in te nemen zodra je van plan bent om naar bed te gaan. Denk eraan om alle taken en klussen van te voren af te maken, zodat je na het innemen van de medicijnen direct naar bed kan gaan. Het beste is om Zopiclon niet elke dag te gebruiken, omdat de kans bestaan dat je afhankelijk wordt van het medicijn. Dit houdt in dat je niet langer in slaap zult kunnen vallen wanneer je geen Zopiclon hebt ingenomen, omdat je lichaam gewend is geraakt aan de Zopiclon. Daarnaast verdwijnt het effect van de Zopiclon erg snel, wat inhoudt dat je niet langer de positieve effecten van het medicijn zult voelen wanneer je het medicijn enkele weken gebruikt.

Werking

Als na een week dagelijks gebruik van Zopiclon loop je al de kans om ontwenningsslapeloosheid te ontwikkelen. Het wordt daarom afgeraden om het medicijn langer dan twee weken achtereen in te nemen. Heb je Zopiclon echter al langer gebruikt en je wilt toch stoppen met het medicijn, dan is het verstandig om de dosis Zopiclon langzaam af te bouwen. Zopiclon is een slaapmiddel dat lange tijd blijft werken, van ongeveer 6 tot wel 10 uur. Neem Zopiclon dus niet in wanneer je in ieder geval maximaal 8 uur kunt slapen, aangezien je de volgende dag nog erg veel last zult hebben van de bijwerkingen.

Bijwerkingen

Zoals de meeste medicijnen heeft Zopiclon meerdere bijwerkingen. Naast de gewenste effecten, sufheid, slaperigheid en vermoeidheid, is het dus mogelijk dat er meerdere bijwerkingen optreden. Deze kunnen vaak tot de volgende dag duren en kunnen voor hinder zorgen bij je werkzaamheden de volgende dag. Neem Zopiclon dus alleen in wanneer je voldoende kunt slapen, minimaal 8 uur, en wanneer je de volgende dag rustig kun starten. De meest voorkomende bijwerkingen zijn sufheid, vermoeidheid, duizeligheid en dubbelzien. Deze bijwerkingen kunnen gevaarlijk zijn en kunnen daardoor zorgen voor ongelukken, bijvoorbeeld op het werk maar natuurlijk ook thuis. Het is vaak niet direct duidelijk of je nog last hebt van deze bijwerkingen, zoals het hebben van minder controle over je spieren. Het is dus aan te raden om het ’s ochtends rustig aan te doen om ongelukken te voorkomen.

Ontwenningsslapeloosheid

Bijwerkingen die minder vaak voorkomen zijn een bittere smaak in de mond en een droge mond. Gewenning kan optreden wanneer Zopiclon meerdere weken of zelf meerdere dagen achter elkaar wordt ingenomen. Het medicijn zal hierdoor zijn werking verliezen en kan daarnaast zorgen voor ontwenningsslapeloosheid. Het beste is om Zopiclon alleen af en toe in te nemen en dus niet dagen achtereen. Deze genoemde bijwerkingen zullen het heftigst zijn direct na inname van het medicijn. De volgende ochtend kunnen ze nog aanwezig zijn als je wakker wordt of te kort hebt geslapen.

Goed om te weten

Het is van belang om rekening te houden met het feit dat autorijden niet is toegestaan wanneer je dagelijks Zopiclon inneemt. Gebruik je echter af en toe Zopiclon dan is het na iedere inname minimaal één dag of 24 uur niet toegestaan om auto te gaan rijden. Door de bijwerkingen, sufheid, slaperigheid en verminderde coördinatie, kan het erg gevaarlijk zijn als je auto gaat rijden en is daarom ook verboden. Het wordt afgeraden om alcohol te drinken wanneer je Zopiclon gebruikt, omdat alcohol het versuffende effect van het medicijn versterkt. Zopiclon kan in combinatie met andere medicijnen zorgen voor wisselwerkingen. Met name medicijnen die het reactievermogen verminderen en het medicijn Rifampicine zullen voor wisselwerkingen zorgen. Het is niet mogelijk om Zopiclon te kopen in bijvoorbeeld een apotheek of in een drogist. Het medicijn is namelijk alleen op recept verkrijgbaar, onder de merknaam Imovane of het merkloze Zopiclon.

Pas op met alcohol en Zopiclon. Dit kan u nog suffer maken.

Zopiclon kopen, Zopiclon kopen met bitcoins, Zopiclon kopen met Ideal, Zopiclon kopen veilig en discreet