Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

T400 Malay Tiger verbeterde Sustanon

Malay Tiger T400

T400 Malay Tiger verbeterde Sustanon

T-400 is een uniek product van Malay tiger. Het is in feite een verbeterde versie van de populaire anabole steroïde Sustanon-250. Sustanon-250 is een mengsel van vier verschillende testosteron esters, die in geval van goede timing een verdeelde afgifte leveren. T-400 is verbeterde versie met vijf verschillende esters, die de afgifte nog beter verdeeld afgeven in het proces. Zo zorgen de korte esters voor een zeer snelresultaat met de gemengde langzamere esters die ervoor zorgen dat ook voor de langere periode hun afgifte verdeeld afgeven voor een stabiele bloedwaarde in het lichaam. Een ander voordeel is de hoeveelheid verdeelde actieve ingrediënten die precies verdeeld zijn voor een vloeiend proces van opname in het lichaam, wat de gebruikers blij zult maken voor de verdeelde flow . T-400 dient om de 5 dagen te worden geïnjecteerd, deze dosering is voldoende maar voor hogere doseringen kan ook een injectie van twee milliliter worden toegepast. Het is een product dat kan worden toegepast in bulk kuren maar ook kan het worden gebruikt wanneer iemand het doel het om te cutten. Testosteron is de basis van elke anabolen kuur en kan met alle producten samen worden genomen zoals met Deca, Trenbolone, Dianabol, Winstrol. Een heel veel gebruikte toepassing is T-400 in combinatie met Trenhexa, dit is doordat deze producten elkaar perfect aansturen en de esters op elkaar inwerken. De resultaten zullen dan ook verbluffend zijn. Hierbij word vaak gekozen om 2maal per week van beide producten 1 milliliter te injecteren.

T400 een mengsel van vijf verschillende varianten van verschillende testosteron in een verbeterde houding, Het bevat de volgende ingrediënten:

30 mg Testosteron propionaat,

Testosteron propionaat is een snelwerkende variant ester. Het middel heeft een halfwaardetijd van 4 tot 5 dagen en dient voor een stabiele bloedwaarde om de dag te worden geïnjecteerd. Het is een androgeen anabolen steroïde en word in de medische wereld gebruikt bij mannen in behandeling met een lage testosteron spiegel. Oorspronkelijk werd het ook gebruikt voor vrouwen als behandeling tegen borstkanker.

Testosteron propionaat is een op olie gebaseerde vorm van injectie die een androgene effectieve activiteit heeft dat direct werkt. Het effect van de Testosteron is de spieren helpen groter en sterker te maken. Het heeft ook een enorm effect op het verbranden van vet in het lichaam en een verbeterde regulatie van rode bloedcellen. Het helpt de eiwitsynthese te verbeteren in de spieren en het stikstofatoom uit te breiden.

Testosteron propionaat is een synthetisch androgeen vorm anabolen steroïden dat werd ontdekt in 1936 en in 1937 werd gebruikt op de markt van de medische wereld. Het is de eerste Testosteron die dan ook op de markt werd gebracht en werd dan ook de belangrijkste vorm van Testosteron tot in de jaren 1960. Hierna kwamen de andere varianten pas op de markt zoals de Testosteron cypionate, Testosteron enantaat, Testosteron decanoate en Testosteron undecanoate. De langzamere varianten kwamen in de begin jaren 1950 maar Testosteron propinaat werd nog steeds erg veel gebruikt tot op de dag van vandaag vanwege de mooie resultaten die men ervaart met dit product. Een groot voordeel van de snelwerkende variant Testosteron is dat wanneer men bijwerkingen ervaart en stopt deze ook direct zullen afnemen en verdwijnen.

60 mg Testosteron phenylpropionate

Testosteron phenylpropionate heeft u halfwaarde tijd van 4 tot 5 dagen en dienst om de 3dagen te moeten worden geïnjecteerd. Testosteron phenylpropionate is het meest verantwoordelijk voor de seksuele kenmerken die het libido doen stijgen bij mannen. Testosteron word geproduceerd in de testikels en kenmerkt zich aan de androgene effecten.

 

60 mg Testosteron Isocaproate

Testosteron isocaproate heeft een halfwaarde tijd van negen dagen en dient om de drie weken te worden toegediend. Het is een synthetisch testosteron vorm en verbonden aan het isocaproate ester. Hierdoor word bepaald hoe het testosteron word afgegeven in het lichaam en hoe het door het lichaam reist. Testosteron Isocaproate zit ook in het product Omnadren en in de Sustanon-250. Het helpt enorm bij het verlies van lichaamsvet, verbeterde libido, rode bloedcellen, een beter herstel en een verbeterde uithoudingsvermogen.

150mg Testosteron enanthate

Testosteron enanthate is een langzaam werkende synthetisch testosteron vorm van het mannelijke geslachtshormoon. Het heeft een halveringstijd van tien dagen in het lichaam met de enanthate ester. Meestal word deze vorm van testosteron 1 maal per week geinjecteerd of 2 maal per week door het te verdelen over de week. Testosteron is de best mogelijke spiermassa bouwer die dan ook beschikbaar is. Testosteron kan zich converteren naar een vorm van DHT (androgene bijwerkingen) maar het kan ook omzetten naar het oestrogeen, dit is per persoon verschillend doordat elk lichaam anders reageert. Het voordeel van deze bijwerkingen is dat het een extreem anabolische werking heeft op het lichaam wat de spiermassa en kracht enorm doet vergroten. De oestrogeen bijwerkingen zorgen voor een verhoogde groeihormoon afgifte in het lichaam. Meestal word testosteron omgezet naar oestrogeen daarom is een combinatie van DHT producten een erg slimme combinatie, want dit zorgt voor een maximale anabolische werking op het lichaam. Testosteron enanthate werd als eerst geïsoleerd uit een dierlijke bron en in 1960 werd voor het eerst de enanthate ester op markt gebracht en werd zeer populair vanwege de mooie halveringstijd wat een zeer stabiele bloedwaarde gaf.

 

100 mg Testosteron decaonaat

Testosteron decanoaat heeft een halveringstijd van vijftien dagen in het lichaam. Het is de langzame variant Testosteron ester. Het product is ideaal voor mensen die niet vaak willen injecteren en toch de voordelen van de Testosteron willen beleven. Ook word het veel gebruikt bij mensen met testosteron therapie die problemen hebben met hun eigen testosteron aanmaak. De gebruikelijke Dosering van dit product is drie milliliter injecteren om de drie weken ook kan ervoor gekozen worden om de dosering op vijf milliliter te houden.T400 Malay tiger

 

 

Ook is dit product getest zoals op de foto te zien op zijn zuivere kwaliteit!

Malay tiger T400

No Comments

Post a Comment