Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Antibiotica tegen een soa Azitromycine (Zithromax) kopen

Azitromycine kopen

Antibiotica tegen een soa Azitromycine (Zithromax) kopen

Vele mensen hebben het probleem dat zij niet naar de huisarts of de GGD willen gaan. Er kunnen vele privé omstandigheden zijn waarom zij dit niet willen doen. Soa’s zijn infectieziekten die vooral door seksueel contact worden overgebracht. Ongeveer 60 procent van de soa-consulten vindt plaats bij de huisarts, ongeveer 75 procent van de soa-diagnosen wordt door de huisarts gesteld. Een infectie met Chlamydia trachomatis is de meest voorkomende bacteriële soa. Om deze Soa te behandelen moet er de stap worden overwogen om naar de huisarts of de GGD te gaan. Wij bieden deze tabletten Azitromycine aan zonder recept.

Wat voor vele mensen een stap was is nu een handige oplossing. Hiermee blijft u veilig en anoniem waar vele klanten enorm veel waarde aan hechten. Binnen een week bent u dan ook van alle klachten af en is het virus uit u lichaam.

Chlamydia is de meest voorkomende SOA in Nederland en jaarlijks krijgen ongeveer 18.000 Nederlanders met chlamydia te maken. Dat kan al snel aangezien chlamydia bij ongeveer 8 op de 10 vrouwen geen symptomen vertoont en 5 op de 10 mannen heeft geen idee van een chlamydia besmetting omdat er geen merkbare symptomen optreden.

Vanwege het gebrek aan symptomen is het dus heel makkelijk om uw partner met chlamydia te besmetten zonder dat u dat weet. Ook kan uw partner u onopzettelijk besmetten. Daarom is het altijd verstandig om regelmatig een SOA-test te laten doen want het is mogelijk dat u toch chlamydia heeft zonder dat u ook maar iets merkt en de lange termijn gevolgen van chlamydia zijn onder andere PID en onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen. Het is dus van belang dat u niet te lang met een chlamydia besmetting rondloopt om op de lange termijn geen gezondheidsproblemen te krijgen en u ook sekspartners niet besmet. Het is dus belangrijk om een behandeling tegen chlamydia te nemen met Azitromycine ook bekend onder de merknaam Zithromax te kopen om van het probleem af te komen.

 

  • Azitromycine remt de groei van bacteriën (antibioticum). Werkt binnen enkele dagen.
  • Bij infecties van longen, luchtpijp, keel, bijholtes, middenoor en huid. En bij geslachtsziekten (gonorroe en chlamydia), de ziekte van Lyme (tekenbeetziekte) en reizigersdiarree.
  • Tabletten: slik door zonder te kauwen.
  • Drank: schud goed om voor gebruik. Meet de hoeveelheid af met een maatlepel of doseerspuit. Bij kleine kinderen kunt u de drank direct in de mond spuiten.
  • Azitromycine kunt u voor, tijdens of na het eten innemen. U kunt misselijk worden en buikpijn of diarree krijgen. Bij maagklachten vlak na het eten innemen.
  • U kunt last krijgen van hoofdpijn, duizeligheid, verwardheid en slaapstoornissen. .
  • De kuur duurt meestal tussen de 1 en 5 dagen. Maak de hele kuur af. Ook als de infectie genezen lijkt, want er kunnen nog bacteriën over zijn.
Share
No Comments

Post a Comment