Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

7 veel gemaakte fouten tijdens een steroïden kuur

Steroïden

7 veel gemaakte fouten tijdens een steroïden kuur

Het gebruik van Anabole Androgene Steroïden is niet zomaar iets. Er komt veel bij kijken en als je niet oppast kan het goed mis gaan. Daarnaast moet je ook nog op een aantal dingen letten, mocht je iets aan je kuur willen overhouden.

1. Overdoseren van steroïden

Wanneer je gaat kuren betekent meer doseren niet meteen een beter resultaat. Sterker nog, dit levert juist veel negatieve bijwerkingen op. Je lichaam kan maar een beperkte hoeveelheid steroïden aan en het overschot wordt omgezet in oestrogeen.

2. Te lang door kuren

In sommige gevallen negeren AAS gebruikers de aanbevolen off-periode na een gebruik van 8-12 weken. Als deze off-periode niet wordt genomen wordt de kans dat je te maken krijgt met negatieve bijwerkingen significant groter. Je lichaam krijgt zo geen tijd om te herstellen en kan zo ernstig beschadigd raken. Daar komt nog eens bij dat het slecht is voor de lever en de nieren.

3. Niet goed eten

Veel mensen negeren het feit dat je voeding in orde moet zijn wanneer je aan een AAS kuur begint (je voeding moet eigenlijk altijd perfect in orde zijn als je aan bodybuilding doet). Wanneer je in een kuur zit is het gebruikelijk tussen de 4000 en 7000 kcal per dag eet. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je zomaar kunt eten wat je wilt. De kcal moeten uit goede bronnen komen en grotendeels bestaan uit schone koolhydraten en eiwitten.

4. Slecht trainen

U moet heel intensief en zwaar trainen wanneer U in een anabolen kuur zit. In plaats van de gebruikelijke gewicht moet u nu extra pakken en extra moeite doen. U moet het maximum uit uw training halen en er moet elke week progressie zijn.

5. Geen bloedonderzoeken doen

Steroïden moeten veilig gebruikt worden. Het is dus ook belangrijk om u regelmatig te laten nakijken door middel van een bloedonderzoek. Wanneer u net begint zullen de onderzoeken afwijkende resultaten aangeven, maar deze trekken na een tijdje bij. Nakuren is ook heel belangrijk na gebruik van steroïden.

6. Verkeerde steroïden gebruiken

Het is belangrijke goede kwaliteit steroïden te gebruiken die uit een betrouwbare webshop of van een betrouwbare dealer komen. U merkt vaak al snel aan een website of deze goede service levert, op tijd uw product levert en snel reageert op uw berichten.

7. Neppe steroïden gebruiken

Neppe steroïden zijn een groter probleem dan u denkt. Er bestaat hier een enorme markt voor. Deze steroïden bieden vaak geen positieve effecten, maar alleen de nadelige bijwerkingen. Controleer dus altijd of uw steroïden echt zijn en van een goede webshop zoals deze komen!

No Comments

Post a Comment