Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Afvallen met T5 – ECA stack

ECA Stack

Afvallen met T5 – ECA stack

Afvallen met ECA Stack T6 of T5

ECA stack staat voor Ephedrine, Caffeine en Aspirine stack. Deze combinatie zorgt voor de verhoging van de temperatuur van uw lichaam. Tevens gaat uw hart sneller kloppen waardoor het een cardiovasculair effect geeft. Wanneer u gaat sporten met ECA stack heeft u extra resultaat. Uw work-outs zijn intenser en de resultaten worden daarom effectiever. Afvallen is nooit zo gemakkelijk geweest. ECA stack vermindert de eetlust en versnelt de metabolisme, anders gezegd stofwisseling.

Werkzame periode 4 tot 6 uur
Toediening Pillen
Dosis 25 tot 50 mg per keer, 2 keer per dag
Acne Nee
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Mogelijk
Beschadiging lever Nee
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Nee
Extra Gevaarlijk voor mensen met hartproblemen

Ephedrine lijkt wat betreft werking en gevoel veel op clenbuterol.

Ephedrine is een populair middel om te cutten. Ephedrine zorgt voor een verhoogde lichaamstemperatuur doordat het hart sneller gaat kloppen. Als gevolg hiervan versnelt het metabolisme, het lichaam gaat dus meer energie verbruiken. Op deze manier zorgt dit middel ook tijdelijk voor een klein beetje meer kracht.

Ephedrine kan 2 tot 3 keer per dag genomen worden in een dosis van 25 mg. Neem het niet te laat op de dag want het kan effect hebben op de nachtrust. Wanneer geen effecten meer voelbaar zijn kan het gebruik een paar weken gestaakt worden waarna de werking weer voelbaar is. Een populaire manier om ephedrine te gebruiken is om het te stacken met cafeïne. Deze stack is kant en klaar verkrijgbaar in de vorm van EC(Y)A stack. Hierin worden Ephedrine en Cafeïne in de juiste hoeveelheden gecombineerd en zijn Yohimbe en Asperine toegevoegd.

De bijwerkingen van ephedrine zijn slapeloosheid, een droge mond, een zenuwachtig gevoel, stress, hoofdpijn, angst, duizeligheid, misselijkheid, een onregelmatige hartslag en trillende handen. Daarnaast moeten mensen met een hartkwaal zeer voorzichtig zijn met het gebruik van ephedrine.

Wilt u er oren naar gekregen? Zie hier onder de 5 voordelen van het gebruik van ECA stack:

  • Uitmuntende vetverbranding
  • Snel afbreken van vetreserves
  • Bevorderde engieniveaus
  • Snellere stofwisseling en herstel
  • Onderdrukking van eetlust

Bent u van plan om binnen korte tijd veel af te vallen bestel dan direct.

No Comments

Post a Comment