Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.200.74 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
478 berichten.
Erwin Erwin schreef op 3 november 2019 om 16:42:
Echt een goede betrouwbare site dit echt blij mee. En altijd binnen een dag om huis top.
Henk Henk schreef op 2 november 2019 om 12:21:
Bedankt weer voor de snelle levering! Zeer betrouwbaar om bij jullie mijn medicijnen te kopen!๐Ÿ‘
Marco Marco schreef op 31 oktober 2019 om 16:00:
Top service ! Eerste keer dat ik hier bestel .Het was binnen een dag geleverd. Kom zeker terug .
Anoniem Anoniem schreef op 30 oktober 2019 om 14:33:
Snel geleverd, stevig verpakt en het originele spul (ik herken het want ik ben zelf ook werkzaam in de zorgsector). Net als de anderen krijg ik ook geen medicatie voorgeschreven. In mijn geval bij bij ernstige slaapproblemen die ik middels melatonine, sport, yoga, mindfulness en natuurmiddelen niet kan oplossen. Ik heb geen psychische of psychologische problemen, ook lichamelijk en hormonaal zijn er geen afwijkingen te vinden. Ik slaap gewoon niet, wat lastig is bij tijden van 6u opstaan en een verantwoordelijke baan hebben. Nu kan ik op tijd en goed slapen en zonder gevaar mijn werkzaamheden uitvoeren. Inderdaad spannend om via deze weg aan medicatie te komen, maar liever op deze manier dan het stelen van pillen op mijn werk.
Anoniem Anoniem schreef op 29 oktober 2019 om 14:05:
Fijne, betrouwbare site. Heel fijn als je er anders niet aan kan komen maar wel nodig hebt om te kunnen slapen door hele erge nachtmerries elke nacht en de huisarts je niet verder kan helpen. Omdat ik nog geen Bitcoins had, e-mail gestuurd voor een iDeal link waar ik zo mee kon betalen. Ondanks dat het verzekerd was verstuurd, hoefde PostNL niet aan te bellen en vond ik het keurig in mijn brievenbus. Netjes verpakt en verstuurd, origineel doosje en met 3 volle strips. Dankjewel, kan er weer een maandje tegenaan! Voor degenen die twijfelen, deze website is beslist betrouwbaar en je krijgt waar je voor betaald, al blijft het spannend (vind ik) omdat het uiteraard niet de normale manier is om aan medicijnen te komen.
R R schreef op 25 oktober 2019 om 22:27:
Ik heb al heel veel besteld bjj deze webshop. Door ernstige pijn bestel ik tramadol en dat helpt prima. Mijn regulieren artsen willen er niet aan. Per toeval dat ik deze site vond en ik vond het best spannend in het begin. Maar snel bleek het goed te zitten en werd er gewoon de echte tramadol geleverd. Het betalen met Bitcoins is kinderspel als je weet hoe het werkt. Ik ben zeer blij dat deze mogelijkheid er is.
Anoniem Anoniem schreef op 25 oktober 2019 om 11:31:
Gisteren besteld en vandaag in huis, ook netjes een track & trace code ontvangen en de communicatie verloopt ook altijd goed, heel fijn!!
Vincent Vincent schreef op 25 oktober 2019 om 11:11:
Dit is een echt goed bedrijf
Sander Sander schreef op 25 oktober 2019 om 10:04:
Al heel lang mijn favoriete shop voor alles waar je normaliter niet gemakkelijk aankomt, altijd keurig, heel snel en betrouwbaar.
Steven Steven schreef op 25 oktober 2019 om 01:12:
Veilige site!
Frenk Frenk schreef op 24 oktober 2019 om 17:10:
Ontzettend betrouwbare site. Je betaalt ervoor, maar je krijgt er topservice voor. Als er iets is en je moet bijvoorbeeld even wachten op een mailtje,geen zorgen: reken er maar op dat ze bezig zijn met je bestelling. Je krijgt altijd netjes en concreet antwoord. Vele malen besteld.
Ley Ley schreef op 24 oktober 2019 om 14:40:
Besteld en snel Bezorgt in de brievenbus ik was aan het wachte heletijd maar het zat al in de brievenbus hahaa ik ga zker weer bestelen ๐Ÿ™‚
Renรฉ Renรฉ schreef op 23 oktober 2019 om 18:27:
Super gisteren besteld vandaag ontvangen.
R R schreef op 21 oktober 2019 om 15:55:
Deze gasten zijn niet normaal! Super Snelle levering! Super kwaliteit! Super betrouwbaar!
A. Gurbuz A. Gurbuz schreef op 19 oktober 2019 om 19:12:
Ik bestel hier al een tijdje, altijd tevreden en altijd snelle levering. Recent nog hadden ze een verkeerde bestelling verstuurd na een email hebben ze meteen de goede bestelling verstuurd. Op de vraag wat ik met de verkeerde bestelling moest doen en of ze het terug wouden zeiden ze: โ€œje mag het houdenโ€ deze website is letterlijk de beste, snelste, meest betrouwbare website met de beste service. Ze krijgen van mij een dikke 10. Zal de volgende keer een grotere bestelling plaatsen. Dank jullie wel.
Hans Hans schreef op 14 oktober 2019 om 15:36:
Zojuist de zoveelste bestelling geplaatst, deze keer voor een vriend. Zeer tevreden over de producten en de service alles is altijd in goede kwaliteit en word snel verzonden
M M schreef op 12 oktober 2019 om 17:33:
Opnieuw mijn bestelling binnen een dag in huis in originele verpakking en bijsluiter. Helemaal top!!
Ellen Ellen schreef op 10 oktober 2019 om 17:00:
In 1 woord; uitstekend. Heb al meerdere keren lovend geschreven in het gastenboek. Vond het alleen jammer dat ik geen antwoord kreeg op mijn mail wat de verwachting was, wanneer weer een bepaald medicijn voorradig was. Maar levering, snelheid etc, gewoon super!
Anoniem Anoniem schreef op 10 oktober 2019 om 12:26:
Ik bestel nu al enige tijd op deze site, en krijg altijd netjes op tijd mijn producten geleverd. Ben ook dan meer dan tevreden. Enigste min punt is dat ik vaak lang moet wachten tot ik een iDEAL link heb gekregen waardoor ik vaak te laat ben met bestellen. Misschien dat dit verbeterd kan worden. Voor de rest echt helemaal TOP
Casimir trompetter Casimir trompetter schreef op 9 oktober 2019 om 23:51:
Inmiddels 2 keer een bestelling gedaan en twee keer zonder problemen geleverd gekregen! Mij hebben ze als vaste klant ondanks de iets wat hogere prijzen.Je krijgt waar je voor betaald. Tevreden dus!