Alleen bij ons alles volgende dag in huis (voor 15.30 uur bestellen) en gratis verzending vanaf 135 euro!

klantenservice4u@countermail.com

Top

Nitrazepam

Nitrazepam kopen

Huisartsen schrijven het medicijn Nitrazepam voor bij diverse aandoeningen. Het is een kalmeringsmiddel dat onder andere paniek- en angstaanvallen vermindert. Ook personen met slapeloosheid en epilepsie hebben er veel baat bij. Helaas zijn het aandoeningen die veel voorkomen in Nederland. Zonder dergelijke medicatie is het voor patiënten zeer moeilijk om normaal te functioneren. Nitrazepam is wat dat betreft een echte uitkomst.

De strijd tegen slapeloosheid

Uit onderzoek van het ‘GFK Netherlands’ is gebleken dat ongeveer 28 procent van de Nederlanders in 2015 slaapproblemen had. Dit percentage is in 2016 ongeveer hetzelfde. Slapeloosheid kan verschillende oorzaken hebben. Soms is het slechts tijdelijk en wordt het veroorzaakt door verkoudheid of ziekte. Ook lichamelijke klachten zoals spierpijn dragen bij aan slapeloze nachten. Soms is slapeloosheid echter ook een chronische aandoening. In dat geval schrijft de huisarts soms medicatie zoals Nitrazepam voor. Het medicijn werkt namelijk als slaapmiddel omdat het de spieren ontspant. Een doosje Nitrazepam bevat 100 tot 500 tabletten. Na de inname van een tabletje ontspannen je spieren en krijg je een suf en slaperig gevoel.

Nitrazepam (oude merknaam Mogadon) is een benzodiazepine dat, ondanks de langdurige werking (halfwaardetijd 16-38 uur), op de markt gebracht is als slaapmiddel.

Medicijn tegen epilepsie aanvallen

Nitrazepam is niet alleen een effectief medicijn tegen slapeloosheid. Zo helpt het ook personen met epilepsie. Het behandelt zowel volwassenen als kinderen met deze aandoening. Bij kinderen openbaart een epilepsie aanval zich onder andere door ernstige krampen in de nek en spasmen. Zij dienen meestal Nitrazepam Aurobindo 5 te gebruiken om een aanval te voorkomen. Ook kun je met dit medicijn de klachten voorkomen. Overigens is het altijd even afwachten of Nitrazepam daadwerkelijk tegen epilepsie werkt. Meestal merk je na enkele weken of het effect heeft. Is dit helaas niet het geval, dan zul je de huisarts moeten raadplegen om een ander medicijn voorgeschreven te krijgen.

Nitrazepam werkt snel

Duizenden mensen gebruiken Nitrazepam. Een van de voordelen van dit medicijn is dat je lichaam het bijzonder snel opneemt. Zo werkt het als slaapmiddel gemiddeld al na een kwartier tot een halfuur. Je zult een slaperig en kalm gevoel ervaren. Vervolgens slaap je ongeveer 8 tot 12 uur als een roos. Wanneer iemand een epilepsie aanval heeft, is het belangrijk om meteen Nitrazepam toe te dienen. Het stopt namelijk de aanvallen meteen.

Op tijd stoppen met Nitrazepam

Nitrazepam is een effectief medicijn tegen verschillende aandoeningen. Desondanks is het niet verstandig om het elke dag te gebruiken. Je kunt het medicijn beter om de drie dagen slikken. Ook is het verstandig om na 2 weken het gebruik rustig af te bouwen. Zo raakt je lichaam niet teveel aan gewend. Helaas zijn kalmeringsmiddelen namelijk erg verslavend. Tientallen Nederlanders gebruiken het elke dag. Ze willen bijvoorbeeld elke nacht goed doorslapen, maar dit lukt niet zonder een slaapmiddel. Toch komt er een moment dat ze met Nitrazepam moeten stoppen. Het probleem is echter dat er na het stoppen ontwenningsverschijnselen optreden. Ze ervaren bijvoorbeeld vervelende klachten als koorts, zweten en trillen. Om dit te voorkomen raden artsen aan om op tijd te stoppen met Nitrazepam.

Verboden om auto te rijden

Met elk medicijn dien je verstandig en voorzichtig om te gaan, zo ook Nitrazepam. Met deze houding ga je klachten als slapeloosheid en epilepsie het beste te lijf. Lees bijvoorbeeld voor het gebruik van het medicijn altijd de bijsluiter. Het vermeldt alle bijwerkingen die eventueel kunnen optreden na het gebruik van Nitrazepam. Zo is het verstandig om de auto even te laten staan wanneer je elke dag meer dan 5 mg Nitrazepam gebruikt. Het medicijn kan namelijk enkele dagen voor een suf en gedesoriënteerd gevoel zorgen. Om ongelukken te voorkomen mag je zodoende drie dagen na inname niet achter het stuur kruipen.

Combinatie met andere medicatie

De huisarts schrijft Nitrazepam soms voor in combinatie met andere kalmeringsmiddelen. Daardoor komt een persoon met angst- en/of paniekaanvallen meer tot rust. Zo is het toegestaan om ook een tabletje van 20 mg Oxazepam in te nemen. Deze stoffen zijn over het algemeen iets minder sterk dan 20 mg Nitrazepam. Wel is het belangrijk dat je weet hoeveel tabletten van beide medicijnen gebruikt mogen worden. Teveel medicatie levert een gevaar op voor de gezondheid. Meestal wordt de dagelijkse dosis weergeven in de bijsluiter. Dit wordt in het Engels ook wel de ‘Defined Daily Dose’ genoemd (DDD).

Vermijd alcohol

Daarnaast dien je op te passen met Nitrazepam in combinatie met andere middelen. Zo raden artsen het sterk af om tijdens medicatiegebruik alcohol te drinken. Alcohol versterkt namelijk eventuele bijwerkingen. Zo kun je last krijgen van extreme slaperigheid, slappe spieren, geheugenproblemen en verslechterde coördinatie. De kans op valpartijen en ongelukken neemt daardoor toe. In principe duurt een kuur met dit kalmeringsmiddel ongeveer 2 weken. Na deze periode is het weer toegestaan om auto te rijden en alcohol te nuttigen.

Bij elk persoon anders

Ieder persoon is anders, en zodoende is de reactie op een medicijn niet te voorspellen. Zo heeft Nitrazepam niet bij iedereen effect. Sommige patiënten met epilepsie aanvallen merken helaas weinig verschil nadat zij met het medicijn begonnen zijn. Ook de bijwerkingen van Nitrazepam pakken bij elk persoon anders uit. Heeft het medicijn geen effect, of zijn de bijwerkingen juist zeer sterk? In dat geval dien je zo snel mogelijk de huisarts te raadplegen.

Nitrazepam kopen, Nitrazepam kopen veilig en discreet, Nitrazepam kopen met bitcoins, Nitrazepam kopen met Ideal